MarktPlaza

Audi A5 Sportback - 1.8 TFSI S Edition Automaat

529x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/50 R17
GVW: 2.075 kg
Afmetingen (LxBxH): 471 x 185 x 139 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 220 km/u
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 136 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Bovag standaard (zonder meerprijs): Standaard 6 maanden Bovag garantie, kleine onderhoudsbeurt en minimaal 1 jaar APK keuring.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
- Bovag extra (€ 595): 12 Maanden Bovag garantie, onderhoudsbeurt conform fabrieksopgave en minimaal 1 jaar APK keuring.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG Afleverbeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Audio-navigatie full map
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Wis-/was installatie voor koplampen
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Met de S-Line styling trekt u op een positieve manier de aandacht. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. In deze uitvoering is de A5 Sportback voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A5 Sportback samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. De prijzen van onze auto's zijn rijklaar prijzen. Dat is dus inclusief een kleine onderhoudsbeurt met apk keuring en bij auto's boven € 4500,00 6 maanden Bovag garantie. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een grote onderhoudsbeurt met 12 maanden garantie, hiervoor bedragen de kosten € 595,00. Kijk voor al onze occasions en acties op www.ata-autobedrijven.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.