MarktPlaza

Opel Meriva - 1.6-16V Temptation

647x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/60 R15
GVW: 1.855 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 169 x 162 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 13,3 s
Topsnelheid: 181 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 161 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 195): Vakgarage ATA garantie: Bij aankoopbedrag tussen de € 2000,00 en € 4500,00 mogelijkheid voor 3 maanden garantie op motor & versnellingsbak
Dit afleverpakket bevat: Vakgarant
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaal-/micakleur
- Radio-CD/MP3 speler
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur horen tot de voorzieningen op deze auto.
Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Meriva is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. De prijzen van onze auto's zijn rijklaar prijzen. Dat is dus inclusief een kleine onderhoudsbeurt met apk keuring en bij auto's boven € 4500,00 6 maanden Bovag garantie. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een grote onderhoudsbeurt met 12 maanden garantie, hiervoor bedragen de kosten € 595,00. Kijk voor al onze occasions en acties op www.ata-autobedrijven.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.