MarktPlaza

Volkswagen Tiguan - 2.0 TDI Sport&Style 4motion R-line Edition Led Xenon Camera Stoelverwarming

488x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2012 - aug 2013
Modelcode: 5N
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.260 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 186 x 170 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Alcantara
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- R-Line Exterieur
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Side-skirts
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Volkswagen Tiguan biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Vierwielaandrijving vergroot de grip op elk type wegdek. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, alcantara bekleding, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Volkswagen is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Tiguan is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als gordijnairbags achter en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.