MarktPlaza

Volkswagen Tiguan - 1.4 TSI Sport&Style NAVI/ECC/AFN. TREKHAAK/6 MND BOVAG GAR

584x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2011 - jun 2015
Modelcode: 5N
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.080 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 181 x 170 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 152 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeer pakket
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- multimedia voorbereiding (aux, usb, Ipod)
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Vermoeidheids herkenning
Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 6 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.
Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.
Wij rekenen geen afleveringskosten! i.v.m. een wetswijziging moeten auto's rijklaar geadverteerd worden. Let er op als u een auto gaat kopen!
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Volkswagen Tiguan biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2014 en komt van de eerste eigenaar. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Tiguan samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volkswagen Tiguan. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Garage B. Pietersma is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water.Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.