MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.2 PureTech Style NAVI/AIRCO/TREKHAAK/6 MND BOVAG GAR

526x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2014 - mei 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.553 kg
Afmetingen (LxBxH): 396 x 174 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 14,5 s
Topsnelheid: 178 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- All season banden
- Extra getint glas
- Lichtmetalen velgen 15"
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- multimedia voorbereiding (aux, usb, Ipod)
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Keurige Peugeot 206 met lage km. stand. Auto is voorzien van 4 bijna nieuwe All season banden. de chromen spiegelkappen doen net even dat beetje meer en natuurlijk altijd handig om een trekhaak te hebben. Ook de schakelbediening aan het stuur is handig als je zelf sportief wilt schakelen.
Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 6 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.
Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.
Wij rekenen geen afleveringskosten! i.v.m. een wetswijziging moeten auto's rijklaar geadverteerd worden. Let er op als u een auto gaat kopen!
Voor een kleine meerprijs heeft u niet 6 maar 12 maanden garantie, vraag naar de voorwaarden.
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Peugeot 208 heeft 38553 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2015. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
Garage B. Pietersma is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water.Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.