MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.4 TDI BlueMotion AIRCO/NAVI/CR. CONTR./LMV/BOVAG GAR

545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2014 - jun 2015
Modelcode: 6C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
GVW: 1.620 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 168 x 146 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 178 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,6 l/100km (1 op 38,5)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Lichtmetalen velgen 15"
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Start/stop systeem
- Stoelen voor in hoogte verstelbaar
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Laat u verrassen door deze Volkswagen Polo. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 6 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.
Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.
Wij rekenen geen afleveringskosten! i.v.m. een wetswijziging moeten auto's rijklaar geadverteerd worden. Let er op als u een auto gaat kopen!
Garage B. Pietersma is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water.Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.