MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Estate - 180 Ambition Avantgarde TREKHAAK/NAVI/6 MND BOVAG GAR

613x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2013 - aug 2014
Modelcode: S204
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.085 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 180 x 146 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 216 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 145 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Keurige Mercedes C180 Estate welke door de vorige eigenaar gechipt is naar 185 pk voor net dat beetje meer rijplezier. Zowel technisch als optisch een keurige auto.
Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 6 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.
Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.
Wij rekenen geen afleveringskosten! i.v.m. een wetswijziging moeten auto's rijklaar geadverteerd worden. Let er op als u een auto gaat kopen!
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Mercedes-Benz C-klasse Estate straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze Mercedes-Benz C-klasse Estate? Laat het ons dan snel weten.
Garage B. Pietersma is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water.Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.