MarktPlaza

Volkswagen Passat CC - 1.8 TSI Sportline Navi Xenon PDC 18" 160pk

474x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 2010 - jan 2012
Modelcode: B6, 3C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.080 kg
Afmetingen (LxBxH): 489 x 186 x 142 cm
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 222 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Garantie: 6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audioinstallatie met cd-wisselaar
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatie full map + hard disk
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Sportinterieur
- Sportonderstel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Volkswagen Passat CC hebt u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 98644, het bouwjaar is 2012. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: sportonderstel, warmtewerend glas, met elektrisch verstelbare lendesteun, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Deze Volkswagen is voorzien van lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur met Tiptronic, hifi-luidsprekers, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Passat CC is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. U bent mede dankzij gordijnairbags achter en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.