MarktPlaza

Volkswagen Passat - 2.0 TDI Comfortline 150pk

502x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze dealeronderhouden Volkswagen Passat uit 2015 die 140007 kilometer op de teller heeft staan. De dieselmotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Dynamic cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.
In de Volkswagen Passat heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.