MarktPlaza

Mazda CX-5 - 2.2d SKYLEASE+ 2WD

509x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hij toont aantrekkelijk en tegelijk onverzettelijk. Met deze stoere SUV bent u onder alle omstandigheden veilig onderweg. Dit is een Mazda CX5 van het bouwjaar 2016, er staat 115725 kilometer op de teller. De krachtige dieselmotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
Aan boord van deze Mazda houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 2,2 l 110 kW Turbodiesel Katalysator
Carrosserie: 5deurs
Wielbasis 2700 mm
Aandrijvingstype: Frontaandrijving
Transmissie 6 versnellingen
Kleur
(A1) 41W Jet Black
(I1) KC3 Black