MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.6 TDI 110pk TRENDLINE BLUEMOTION

463x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Volkswagen Golf van het bouwjaar 2015 heeft 138328 kilometer op de teller staan. Met de zuinige dieselmotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak is autorijden een waar genoegen. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 1,6 l 81 kW 16V TDI DPF
Carrosserie: 4deurs
Transmissie 6 versnellingen
Kleur
(A1) 0Q Pure White
(A2) 0Q Pure White
(L1) LC9A
(I1) TW Schwarz Titanschwarz Schwarz Perlgrau
(PF) Schwarz
(PM) Stoelbekleding van stof