MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.6 TDI COMFORTLINE BMT/START-STOPP

71x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Volkswagen Golf is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De comfortstoelen van deze Volkswagen Golf staan bekend om hun goede zithouding. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor horen tot de voorzieningen op deze auto.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Via de usbaansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren.
Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 1,6 l 85 kW TDI
Carrosserie: 5deurs
Transmissie 5 versnellingen
Kleur
(A1) 2T Deep Black Perleffekt
(A2) 2T Deep Black Perleffekt
(L1) LC9X
(I1) TW Schwarz Titanschwarz Schwarz Perlgrau
(PF) Schwarz
(PM) Stoelbekleding van stof