MarktPlaza

Volkswagen Passat - 1.4 TSI HIGHLINE AUTOMAAT | RIJKLAARPRIJS incl. 6mnd garantie

501x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/55 R16
GVW: 2.040 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 182 x 147 cm
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 220 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 142 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Hoofdsteunen actief
- Houtafwerking interieur
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Deze Volkswagen Pasast is compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. De auto heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren dan is dit geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd volledige technische garantie op alle onderdelen. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit.
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Volkswagen Passat is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Passat samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
Ruud van Maasakkers
Eigenaar
Richard Vennink
Verkoopadviseur
RVM AUTOMOTIVE BV