MarktPlaza

Peugeot 308 SW - 1.6 VTi Active Navi|Bluetooth|Cruise|RIJKLAARPRIJS incl. 6mnd garantie

614x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 1.922 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 182 x 156 cm
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 189 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Radio-CD/MP3 speler
Uitgebreide fotoserie volgt z.s.m.
Deze zeer nette Peugeot 308 SW is origineel NL geleverd en compleet onderhouden. Vrij van deuken of krassen en 100% ongeval vrij.
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend. Tevens kunnen wij u, op verzoek, een film verzenden van het complete in- en exterieur van de auto.
Inruil is van harte welkom. Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dat zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Peugeot 308 SW. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Ook is de auto voorzien van electronic climate control. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Peugeot 308 SW heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar! Twijfelt u nog? Bekijk onze site onder het kopje 'klanten over ons' en zie de meningen van anderen die u voorgingen.
Met vriendelijke groet,
TEAM RVM AUTOMOTIVE BV