MarktPlaza

Mini Mini Countryman - 1.6 Cooper S Chili Automaat|Leder|Navi|Stoelverw.|Pano|RIJKLAARPRIJS incl. 6m

625x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R17
GVW: 1.845 kg
Afmetingen (LxBxH): 411 x 179 x 156 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 7,9 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 166 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Uitgebreide fotoserie volgt z.s.m
Deze super nette Mini Countryman is compleet dealer onderhouden en 100% ongeval vrij. Verkeerd in super nette staat en de motor heeft geen overmatig olieverbruik.
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend. Tevens kunnen wij u, op verzoek, een film verzenden van het complete in- en exterieur van de auto.
Inruil is van harte welkom. Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dat zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze MINI Countryman. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel.
Het audio-installatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Zoals u mag verwachten van deze MINI Countryman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar! Twijfelt u nog? Bekijk onze site onder het kopje 'klanten over ons' en zie de meningen van anderen die u voorgingen.
Met vriendelijke groet,
TEAM RVM AUTOMOTIVE BV