MarktPlaza

Opel Astra - 1.0 turbo Online Edition Navigatie|Cruise|Airco|Achteruitrijcamera|Rijklaar incl. 6 mnd

615x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 187 x 149 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Warmtewerende voorruit
Uitgebreide fotoserie volgt z.s.m.
Super nette origineel NL geleverde auto met complete onderhoudshistorie. 100% ongeval vrij, u kunt tijdens een proefrit de auto altijd vrijblijvend extern laten controleren.
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend. Tevens kunnen wij u, op verzoek, een film verzenden van het complete in- en exterieur van de auto.
Inruil is van harte welkom. Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dat zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Auto’s als deze Opel Astra bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Opel uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem (met dab-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar! Twijfelt u nog? Bekijk onze site onder het kopje 'klanten over ons' en zie de meningen van anderen die u voorgingen.
Met vriendelijke groet,
TEAM RVM AUTOMOTIVE BV