MarktPlaza

Fiat Talento - L2H1 1, 2T Luxe Dubbele cabine 2x schuifdeur

453x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend. Met zijn veelzijdige ontwerp en robuuste bouw levert deze Fiat Talento een waardevolle bijdrage aan uw bedrijf. Het is een auto uit 2018, er staat 24272 kilometer op de teller. De krachtige dieselmotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en middenarmsteun voor.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Is deze bedrijfswagen geschikt voor uw onderneming? Bel ons dan om een afspraak te maken.
Technische info
Motor 1,6 l 92 kW TwinTurbo Diesel Ecojet
Carrosserie opbouw: Combi
Wielbasis 3498 mm
Aandrijvingstype: Frontaandrijving
Transmissie 6 versnellingen
Prijs excl. Btw
Kleur
(A1) COLEST347 EXTERIOR COLOUR (GREEN)
(I1) COLINT098 INTERIOR COLOUR (BICOLOUR FABRICS)