MarktPlaza

Volkswagen Golf - 3.2 R32 Schaalstoelen/ DSG/ open dak/Navi

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wij hebben binnen, een monster uit Wolfsburg. De laatste golf met een 3.2 6-cilinder motor. Wat een heerlijke auto is dit. Wij hebben hem gekocht van de 2e eigenaar. Het mooie aan deze auto is, dat we alle documentatie erbij hebben. Van 0 tot de huidige kilometerstand. De eerste eigenaar was een duitse heer die echt verliefd was op zijn Golf, hij heeft hem ook met alle opties nieuw besteld.
In november 2016 heeft de 2e eigenaar deze dikke Golf gekocht in Duitsland, deze eigenaar is ook geïnfecteerd met het auto virus en heeft nog een beetje van zijn eigen smaak toegevoegd aan de Golf. Hij heeft namelijk de dikke set HRE Performance Wheels aangeschaft om de auto een nog dikkere look te geven. Uiteraard is de originele R32 set wielen er ook netjes bij met hele goede banden. De auto is voorzien van een schroefset wat de wegligging nog iets beter maakt, en uiteraard is al het gereedschap om deze set te verstellen er ook netjes bij. Ook zitten er voor en achter geperforeerd remschijven op voor het betere remwerk, net als proflex bussen in de ophanging voor het betere stuurwerk. Voor de rest is er qua uiterlijk niks aangepast, de Golf is al dik genoeg van zichzelf.
Van binnen is het ook een feestje, de zwaar begeerde lederen R schaalstoelen zitten er natuurlijk in, evenals de aluminium lijsten in het dashboard en de deurpanelen. Het lederen afgeplatte stuur met R logo draagt ook bij aan de sportiviteit die deze Golf uitstraalt. Ook lekker in deze Golf is de DSG met flippers aan het stuur, een must voor deze uitvoering en erg leuk om mee te rijden. De xenon, climatronic, cruise control, boordcomputer en de RNS 500 zijn ook opties die deze R32 uiteraard heeft.
Hieronder zullen wij de opties van deze R32 benoemen, mocht u na het lezen van de advertentie nog vragen hebben, dan kan u ons altijd bellen en proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inruil en financiering/lease is altijd mogelijk. Mocht u wat willen inruilen, komt u dan langs met uw in te ruilen auto, dit om een zo eerlijk mogelijke prijs te maken voor uw auto.
Door onze ruime openingstijden (maandag t/m zondag van 9.00 tot 22.00) is er altijd wel een moment om 1 van onze auto's te bekijken. Maar belt u wel voordat u komt, dit om te voorkomen dat wij misschien net even onderweg zijn en u voor een dichte deur staat.