MarktPlaza

Hyundai i20 - 1.2 i-Motion Go! edition

543x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wegens inruil hebben wij deze nette Hyundai i20 1.2 HP i-Motion Go verkregen. Deze keurig onderhouden Hyundai staat op een set mooie donkere 15 inch lichtmetalen velgen. De auto ziet er uit om door een ringetje te halen. de hoogglans zwarte accenten steken mooi af bij de zilveren carrosserie kleur. Aan de voorzijde zitten de mistlampen met daaromheen de LED dagrijlichten. De ramen zijn voorzien van privacy glass voor een stoere look.
Van binnen is de i20 ook keurig netjes en voorzien van veel mooie opties zoals: multifunctioneel stuurwiel, radio/cd speler, USB en aux aansluiting, electrische ramen, enzovoort.
Hieronder zullen we de optielijst opgeven, Bekijkt u de tekst en de foto's goed en laat u overtuigen. U kunt ons bellen om een afspraak te maken om de auto te komen bekijken en eventueel proef te rijden. Een kop koffie staat altijd klaar en als het deze niet is, dan is het misschien 1 van onze ander occasions. Wij zien u graag, maar belt u wel van te voren om niet voor een dichte deur te staan.
Door onze ruime openingstijden (maandag t/m zondag van 9.00 tot 22.00) is er altijd wel een moment om 1 van onze auto's te bekijken. Maar belt u wel voordat u komt, dit om te voorkomen dat wij misschien net even onderweg zijn en u voor een dichte deur staat. Dan zorgen wij dat de koffie en de auto klaar staan.
Opties en Extra's
100% Dealeronderhouden
ABS
Airbag Bestuurder
Airbag Passagier
Airconditioning
Aux aansluiting
Bluetooth carkit
Boordcomputer
Buitentemperatuurmeter
Bumpers in kleur van de carrosserie
Centrale deurvergrendeling, afstandbediend
Comfort stoelen
Cruise control
Dealeronderhouden
Deelbare achterbank
El. verstelbare spiegels
Elektrische ramen voor
Hoofdsteunen achter
Kinderzitje voorbereiding ISOfix
Lederen stuur
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen 15 inch
Mistlampen
Multifunctioneel stuur
Onderhoudsboekje aanwezig
Radio/CD/MP3 speler
Rokersvrije auto
Startonderbreking
Stuurbekrachtiging
USB aansluiting
Verstelbaar stuur
Warmtewerend getint glas