MarktPlaza

Fiat 500 C - 0.9 TwinAir Lounge Leer/ PDC/ Cabrio

523x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het exemplaar dat wij hier tonen is een zwarte “Nero Carbonio ” Fiat 500 0.9 TwinAir Lounge met heel veel mooie opties. De auto rijdt voortreffelijk en heeft 99.216 km afgelegd. De auto komt uit Juli 2013. De Fiat is keurig onderhouden. Deze auto krijgt bij aflevering netjes een onderhoudsbeurt waar hij aan toe is en dan kan hij er voorlopig weer tegenaan. Het mooie half lederen interieur zit heerlijk en geeft een goede ondersteuning. Alle knoppen en systemen werken naar behoren en zijn onbeschadigd. Deze 500 is voorzien van een goed functionerend radio/cd speler met vier luidsprekers voor een mooi en zuiver geluid. Ook is deze 500 voorzien van het Blue&Me systeem, daardoor heeft hij een USB aansluiting en bluetooth handsfree.
Aan de voorzijde bevind zich de dagrijverlichting en mistlampen. Ook staat deze Fiat 500 op een set 15 inch lichtmetalen velgen met goede banden. Aan de buitenzijde is hij rondom afgewerkt met mat chromen details.
Bekijkt u de foto's goed en laat u overtuigen. U kunt ons bellen om een afspraak te maken om de auto te komen bekijken en eventueel proef te rijden. Een kop koffie staat altijd klaar en als het deze niet is, dan is het misschien 1 van onze ander 500 occasions. Wij zien u graag, maar belt u wel van te voren om niet voor een dichte deur te staan.
Door onze ruime openingstijden (maandag t/m zondag van 9.00 tot 22.00) is er altijd wel een moment om 1 van onze auto's te bekijken. Maar belt u wel voordat u komt, dit om te voorkomen dat wij misschien net even onderweg zijn en u voor een dichte deur staat. Dan zorgen wij dat de koffie en de auto klaar staan.