MarktPlaza

Mini Mini - 1.6 Cooper Park Lane Panorama/ leer/ airco

565x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Goedendag, wij hebben hier een heel mooi exemplaar van de MINI 1.6 Cooper Park Lane uit 2006 in de fantastische kleur “Astro Black Metallic”.
Al in het verleden stond de naam Park Lane synoniem voor luxe en stijl. Dat is terug te zien op dit model in de vorm van hoogwaardige materialen zoals leer en chroom en een uitgebreide standaarduitrusting. De MINI Park Lane, waarvoor speciaal de nieuwe metallic lak Astro Black is ontwikkeld, is verkrijgbaar in alle modelvarianten. Ook voor de Park Lane geldt dat het dak is gespoten in zilvergrijs. Een dakspoiler, het Chrome Line exterieur, de verchroomde buitenspiegelkappen en de stijlvolle 16 inch lichtmetalen velgen zorgen voor de exclusieve look. In het interieur zien we interieurpanelen in de carrosseriekleur, een tweekleurig stuurwiel, Chrome Line afwerking en met leer beklede stoelen met ´pipe design´. De Park Lane is herkenbaar aan de discrete logo’s op de dorpelsen de B-stijl, dit zijn de enige subtiele verwijzingen naar zijn exclusieve karakter.
Deze mooie MINI is uitgevoerd met de automatische versnellingsbak wat het rijden in deze Cooper echt een feestje maakt. De 1.6 liter 4 cilinder met 116 pk en 150Nm koppel staan garant voor een heerlijke rijdersauto. De top ligt op 185 km/h en de sprint van 0 tot 100 km/h doet hij in 10.4 seconden. Aan dit exemplaar ontbreekt niks. Heerlijk genieten van de sound en extra goed hoorbaar als u rijdt met de sun roof open.
Deze Mini is keurig onderhouden en de onderhoudsgeschiedenis is er natuurlijk netjes bij, evenals de facturen van het onderhoud. Deze Mini heeft 169.481 km gereden op het moment van maken van de advertentie. Gewoon een goed onderhouden exemplaar.
Dit is binnen ook goed te zien aan het bijzondere zwart/grijze interieur. Wat een plaatje. Het mooie dashboard, de goede geluidsinstallatie, lederen deurpanelen, Cruise control, Climatronic, radio/cd speler, etc, etc. Gewoon alle opties die u moet hebben. De auto beschikt over 2 normale sleutel en kunstof reservesleutel, zoals het hoort!
Door onze ruime openingstijden (maandag t/m zondag van 9.00 tot 22.00) is er altijd wel een moment om 1 van onze auto's te bekijken. Maar belt u wel voordat u komt, dit om te voorkomen dat wij misschien net even onderweg zijn en u voor een dichte deur staat. Dan zorgen wij dat de koffie en de auto klaar staan.