MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.6 Tdi 115pk COMFORTLINE

163x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volkswagen Golf heeft 27996 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Wij rekenen GEEN afleveringskosten Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 1,6 l 85 kW TDI
Carrosserie: 5deurs
Transmissie 5 versnellingen
Kleur
(A1) K5 Tungsten Silver Metallic
(A2) K5 Tungsten Silver Metallic
(I1) TW Schwarz Titanschwarz Schwarz Perlgrau
(PF) Schwarz
(PM) Stoelbekleding van stof