MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.6-16V Comfortline Airco Centrale Vergr. Elr 15" 105pk Zondag a.s. open

559x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2000 - mrt 2004
Modelcode: IV, 1J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 148 Nm
GVW: 1.660 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 174 x 146 cm
Wielbasis: 251 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 166 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar.
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Metaalkleur
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
- Velours bekleding
Ontdek de vele kwaliteiten van de Volkswagen Golf. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto u versteld staan. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook is de Volkswagen uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.