MarktPlaza

Vlinderdas zilver, zwarte achterkant, goudkleurige hoekjes - 095

6x bekeken
17 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 1

Omschrijving

 Vlinderdas zilver, zwarte achterkant, goudkleurige hoekjes
 Een stijlvolle luxe vlinderstrik zilver, zwarte achterkant, goudkleurige hoekjes
 
 Deze vlinderstrik, of vlinderdas is gefabriceerd van een goede kwaliteit polyester, en valt altijd prima.
 Deze in zilver, zwarte achterkant, goudkleurige hoekjes uitgevoerde vlinderdas is zeer exclusie. In het midden van de vlinderdas zitten een paar kristallen steentjes (look) en op de vlinderdas zelf, zijn hele kleine glinstertjes ingebracht.
 
 De afmetingen zijn ongeveer 12 cm lang, en 6 cm hoog
 
 Aan de achterzijde zijn metalen haakjes, en een schuifje, zodat u deze zeer gemakkelijk om kan doen, en weer af kunt doen.
 
 Meer over een vlinderdas:
 Een vlinderdas of vlinderstrik is een type das die door heren, maar tegenwoordig ook steeds meer door dames, op de boord van een overhemd wordt gedragen. Dit type das dankt zijn naam aan zijn vorm, die enigszins op die van een vlinder lijkt. In de volksmond spreekt men doorgaans van een strikje wanneer men de vlinderdas bedoelt.
 
 Waar bestaat de vlinderstrik uit?
 De vlinderdas bestaat uit een smal lint, dit kan gemaakt zijn van polyester, zijde of katoen. Ook zie je steeds meer houten vlinderdassen. De strik wordt om de hals geknoopt. Het lint eindigt aan beide uiteinden in een strik, waardoor de das na het strikken een vlinderachtige vorm verkrijgt. Tegenwoordig wordt de vlinderdas hoofdzakelijk bij galakleding gedragen: een zwarte bij een smoking ("black tie"), een witte bij een rokkostuum ("white tie"). Een enkeling draagt een vlinderdas bij kostuums waarop de meeste heren een stropdas zouden dragen, zoals bijvoorbeeld op kantoor, maar worden ook gedragen als gelegenheden als trouwerij, gala, cruise, premieres, kerst en officiĆ«le gelegenheden.
 
 Meerdere soorten:
 De das kan in verschillende groottes, materialen, kleuren en dessins bestaan. En, je hebt voorgestrikte en zelfstrikkers. Zoals eerder gezegd, hebben we tegenwoordig ook steeds meer houten vlinderdassen. Deze zijn wel een stuk duurder dan de basic of luxe dassen.
 
 
 Levering omvat:
 
 1 x Polyester / satijn vlinderdas
 Kleur: zilver, zwarte achterkant.
 Deze vlinderdas voorzien van goudkleurige hoekjes
 
 
 Opmerking: Doordat computerschermen allemaal anders zijn ingesteld, kan het zijn dat de kleur op uw scherm, er iets anders uit ziet dan in werkelijkheid. Wordt verzonden zonder retailbox.
 
 Artikelnummer: VD-95