MarktPlaza

Manchetknopen mechanische beweging achtkant kleur: gunmetal - 809

17x bekeken
13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 3

Omschrijving

 Manchetknopen mechanische beweging achtkant kleur: gunmetal
 Een stijlvol en leuk cadeau voor iedere man met smaak.
 
 
 Wat is een Manchetknoop?
 
Deze manchetknopen met een mechanische beweging, in achtkant model, en in de kleur gunmetal is in principe een losse knoop die gebruikt wordt bij een overhemd met lange mouwen, voor de man. De mouw (manchet) heeft dan geen aangezette knoop, maar slechts alleen een knoopsgat, waardoor deze manchetknoop wordt vastgezet.
 
Zichtbaarheid.
De manchetknopen zijn eigenlijk altijd zichtbaar, omdat de manchetten onder de mouw van het pak, black tie of trouwpak uitkomen. er zijn knopen in diverse uitvoeringen, wij hebben klassieke manchetknopen, maar ook de moderne manchetknoop is voorradig.
 
Hoe wordt de manchetknoop gedragen?
 
Een manchetknoop bestaat uit twee knopen die via een staafje verbonden zijn, zodanig dat de knopen normaal gesproken parallel aan elkaar liggen. In het geval van een staafje is de knoop zelf, vastgezet, terwijl het staafje in de lengterichting kan bewegen, middels een klein scharniertje. De knoop wordt dan door het knoopsgat gestoken, en wel zo, dat de knoop aan de bovenkant zichtbaar is. Als de knoop eenmaal door het knoopsgat is gestoken, kan door middel van het staafje haaks te scharnieren, de manchetknoop vastgezet worden.
 
Product omschrijving:
Deze manchetknopen hebben een mechanische beweging, en is uitgevoerd in gunmetal kleur. Het achtkantige model is tijdloos en stijlvol.
Afmetingen: +/- 21 mm achtkant
Totale afmetingen 21 x 24 mm
Mechanisme is beschermd met een glazen venster.
Niet waterdicht.
 
Deze mechanische beweging manchetknopen, hebben aan de zijkant een opwindmechanisme, zodat het loopwerk zichtbaar beweegt.
 
Levering omvat:
 
1 x set van 2 manchetknopen
Kleur: Gunmetal, mechanische beweging achtkant
 
 
Artikelnummer: VD-809