MarktPlaza

Kerst Manchetknopen met groene Kerstboom - 844

14x bekeken
18 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 3

Omschrijving

 Kerst Manchetknopen met groene Kerstboom.
 Een leuk cadeau voor de Kerst.
 
 
 Wat is een Kerst Manchetknoop?
 
Deze Kerst manchetknopen met een afbeelding van een groene Kerstboom met verlichting is in principe een losse knoop die gebruikt wordt bij een overhemd met lange mouwen, voor de man. De mouw (manchet) heeft dan geen aangezette knoop, maar slechts alleen een knoopsgat, waardoor deze manchetknoop wordt vastgezet.
 
Zichtbaarheid.
De manchetknopen zijn eigenlijk altijd zichtbaar, omdat de manchetten onder de mouw van het pak, black tie of trouwpak uitkomen. er zijn knopen in diverse uitvoeringen, wij hebben klassieke manchetknopen, maar ook de moderne manchetknoop is voorradig.
 
Hoe wordt de manchetknoop gedragen?
 
Een manchetknoop bestaat uit twee knopen die via een staafje verbonden zijn, zodanig dat de knopen normaal gesproken parallel aan elkaar liggen. In het geval van een staafje is de knoop zelf, vastgezet, terwijl het staafje in de lengterichting kan bewegen, middels een klein scharniertje. De knoop wordt dan door het knoopsgat gestoken, en wel zo, dat de knoop aan de bovenkant zichtbaar is. Als de knoop eenmaal door het knoopsgat is gestoken, kan door middel van het staafje haaks te scharnieren, de manchetknoop vastgezet worden.
 
Levering omvat:
 
1 x set van 2 kerst manchetknopen
Kleur: Groen, Kerstboom design
 
 
Artikelnummer: VD-844