MarktPlaza

Manchetknopen mechanische look beweging rond RVS - 808

17x bekeken
18 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 3

Omschrijving

 Manchetknopen mechanische look beweging rond RVS
 Een leuk cadeau voor iedere man met smaak.
 
 
 Wat is een Manchetknoop?
 
Deze manchetknopen met een mechanische beweging look, in rond model RVS is in principe een losse knoop die gebruikt wordt bij een overhemd met lange mouwen, voor de man. De mouw (manchet) heeft dan geen aangezette knoop, maar slechts alleen een knoopsgat, waardoor deze manchetknoop wordt vastgezet.
 
Zichtbaarheid.
De manchetknopen zijn eigenlijk altijd zichtbaar, omdat de manchetten onder de mouw van het pak, black tie of trouwpak uitkomen. er zijn knopen in diverse uitvoeringen, wij hebben klassieke manchetknopen, maar ook de moderne manchetknoop is voorradig.
 
Hoe wordt de manchetknoop gedragen?
 
Een manchetknoop bestaat uit twee knopen die via een staafje verbonden zijn, zodanig dat de knopen normaal gesproken parallel aan elkaar liggen. In het geval van een staafje is de knoop zelf, vastgezet, terwijl het staafje in de lengterichting kan bewegen, middels een klein scharniertje. De knoop wordt dan door het knoopsgat gestoken, en wel zo, dat de knoop aan de bovenkant zichtbaar is. Als de knoop eenmaal door het knoopsgat is gestoken, kan door middel van het staafje haaks te scharnieren, de manchetknoop vastgezet worden.
 
Product omschrijving:
Deze manchetknopen hebben een mechanische beweging look, en is uitgevoerd in RVS. Het ronde model is tijdloos en stijlvol.
Afmetingen: +/- 17mm rond
Totale afmetingen 19 x 24 mm
Deze mechanische beweging manchetknopen, heeft geen bewegende delen, en kan dus ook niet opgedraaid worden.
 
Levering omvat:
 
1 x set van 2 manchetknopen
Kleur: RVS, mechanische beweging rond
 
 
Artikelnummer: VD-808