MarktPlaza

Vlinderdas van Bamboe, met gravure Vrijheidsbeeld NewYork - 163

15x bekeken
13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 1

Omschrijving

 Vlinderdas van Bamboe, met gravure Vrijheidsbeeld NewYork
 
 Een hele aparte vlinderstrik, gemaakt van Bamboe, met een gravure van Vrijheidsbeeld in NewYork.
 
 Deze zeer stijlvolle houten of beter gezegd, van bamboo gemaakte vlinderstrik, of vlinderdasje is gefabriceerd van een goede kwaliteit bamboo.
 
 De afmetingen zijn ongeveer 12 cm lang, en 6 cm hoog
 
 De bamboo vlinderdas heeft een lederlook bandje, waarmee u de vlinderstrik om uw hals legt. Het principe is het zelfde als een voorgestrikte vlinderdas, en dus klaar voor gebruikt. Aan de achterzijde zijn metalen haakjes, en een schuifje, zodat u deze zeer gemakkelijk om kan doen, en weer af kunt doen.
 
 Meer over een vlinderdas:
 Een vlinderdas of vlinderstrik is een type das die door heren, maar tegenwoordig ook steeds meer door dames, op de boord van een overhemd wordt gedragen. Dit type das dankt zijn naam aan zijn vorm, die enigszins op die van een vlinder lijkt. In de volksmond spreekt men doorgaans van een strikje wanneer men de vlinderdas bedoelt.
 
 Waar bestaat de vlinderstrik uit?
 De vlinderdas bestaat uit een smal lint, dit kan gemaakt zijn van polyester, zijde of katoen. Ook zie je steeds meer houten vlinderdassen. De strik wordt om de hals geknoopt. Het lint eindigt aan beide uiteinden in een strik, waardoor de das na het strikken een vlinderachtige vorm verkrijgt. Tegenwoordig wordt de vlinderdas hoofdzakelijk bij galakleding gedragen: een zwarte bij een smoking ("black tie"), een witte bij een rokkostuum ("white tie"). Een enkeling draagt een vlinderdas bij kostuums waarop de meeste heren een stropdas zouden dragen, zoals bijvoorbeeld op kantoor, maar worden ook gedragen als gelegenheden als trouwerij, gala, cruise, premieres, kerst en officiĆ«le gelegenheden.
 
 Meerdere soorten:
 De das kan in verschillende groottes, materialen, kleuren en dessins bestaan. En, je hebt voorgestrikte en zelfstrikkers. Zoals eerder gezegd, hebben we tegenwoordig ook steeds meer luxe vlinderdassen. Deze zijn wel een stuk duurder, maar stijlvoller dan de basic dassen.
 
 
 
 Levering omvat:
 
 1 x bamboe vlinderdas Vrijheidsbeeld NewYork
 Kleur: Houtkleur, lichtbruin.
 
 
 Artikelnummer: VD-163