MarktPlaza

Toyota Prius - 1.8 Aspiration Navi / Clima / PDC / 17 Inch

80x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/45 R17
GVW: 1.805 kg
Afmetingen (LxBxH): 446 x 175 x 149 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 92 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Isofix
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur parelmoer
- Parkeersensoren achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Origineel Nederlands geleverde Prius, altijd dealer onderhouden. Heeft net een nieuwe APK. Deze auto heeft 17 Inch lichtmetalen velgen, navigatie systeem en parkeersensoren achter.
Laat u niets wijsmaken, deze Toyota Prius biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
U kunt het audiosysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze auto is voorzien van lederen stuur en isofix-aansluiting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Alle prijzen zijn zo NETTO meeneem prijzen tenzij ander vermeld. DUS GEEN RIJKLAARMAAK KOSTEN! Wilt u dat ik de auto voor u bij aflevering een onderhoudsbeurt laat geven en/of wilt u aanvullende garantie op een auto, kan ik dit voor u tegen meerprijs regelen. De kosten van onderhoudsbeurt zijn € 275,-. Ook kunnen wij u zes maanden aanvullende beperkte garantie (mits de betreffende auto aan de daarvoor door Autotrust gestelde voorwaarden voldoet), kosten hiervan zijn € 275,-. Wij stellen zelf het kenteken op uw naam u krijgt bij de auto een Nationale Auto Pas.
U bent altijd van harte welkom om bij de auto te komen kijken en er mee proef te rijden, 7 dagen per week en ook buiten openingstijden, 24/7. Ik zet een vers kopje koffie of thee voor je. Wel even bellen, ik ben niet altijd aanwezig. Alle inruil is mogelijk. Ik ben open op afspraak, het adres is Kampenringweg 7, 2803 PE Gouda. Voor meer foto's kijk op www.muldercarcompany.nl. Ik ben gespecialiseerd in kleine automaten en heb er altijd een aantal op voorraad. Specificaties worden zo nauwkeurig mogelijk ingevoerd. Voor fouten bieden wij onze excuses aan, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
BTW nummer: NL001964694B54
KvK nummer : 55411045
IBAN: NL39 RABO 0393 0865 18
RDW nr.: 55882