MarktPlaza

Kia cee'd Sportswagon - 1.6 GDI Super Pack Premium Leer / Navi / PDC / NAP

461x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 178 x 147 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 192 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Brake Assist System
- Buitenspiegels inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Isofix
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Versnellingspook
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Bij het ontwerpen van de Kia Cee'd Sportswagon stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Kia wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun achter.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Kia bedient u ze vanaf het stuurwiel. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Kia is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Alle prijzen zijn zo NETTO meeneem prijzen tenzij ander vermeld. DUS GEEN RIJKLAARMAAK KOSTEN! Wilt u dat ik de auto voor u bij aflevering een onderhoudsbeurt laat geven en/of wilt u aanvullende garantie op een auto, kan ik dit voor u tegen meerprijs regelen. De kosten van onderhoudsbeurt zijn € 275,-. Ook kunnen wij u zes maanden aanvullende beperkte garantie (mits de betreffende auto aan de daarvoor door Autotrust gestelde voorwaarden voldoet), kosten hiervan zijn € 275,-. Wij stellen zelf het kenteken op uw naam u krijgt bij de auto een Nationale Auto Pas.
U bent altijd van harte welkom om bij de auto te komen kijken en er mee proef te rijden, 7 dagen per week en ook buiten openingstijden, 24/7. Ik zet een vers kopje koffie of thee voor je. Wel even bellen, ik ben niet altijd aanwezig. Alle inruil is mogelijk. Ik ben open op afspraak, het adres is Kampenringweg 7, 2803 PE Gouda. Voor meer foto's kijk op www.muldercarcompany.nl. Ik ben gespecialiseerd in kleine automaten en heb er altijd een aantal op voorraad. Specificaties worden zo nauwkeurig mogelijk ingevoerd. Voor fouten bieden wij onze excuses aan, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
BTW nummer: NL001964694B54
KvK nummer : 55411045
IBAN: NL39 RABO 0393 0865 18
RDW nr.: 55882