MarktPlaza

Toyota Auris - 1.8 Hybrid Lease Pano / Navi / Camera

497x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.815 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 176 x 146 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Afstandsbediening voor centrale deurvergrendeling
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- DAB-ontvanger
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Isofix
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- RVS bumper beschermer
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Mooie en compleet dealer onderhouden Auris Hatchback met een panoramadak. Krijgt nog een onderhoudsbeurt en is dan dus geheel rijklaar. Ook heeft hij een navigatie systeem en led verlichting.
Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Toyota Auris. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem (met dab-radio!) en het navigatiesysteem. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Toyota Auris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Toyota Auris. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Alle prijzen zijn zo NETTO meeneem prijzen tenzij ander vermeld. DUS GEEN RIJKLAARMAAK KOSTEN! Wilt u dat ik de auto voor u bij aflevering een onderhoudsbeurt laat geven en/of wilt u aanvullende garantie op een auto, kan ik dit voor u tegen meerprijs regelen. De kosten van onderhoudsbeurt zijn € 275,-. Ook kunnen wij u zes maanden aanvullende beperkte garantie (mits de betreffende auto aan de daarvoor door Autotrust gestelde voorwaarden voldoet), kosten hiervan zijn € 275,-. Wij stellen zelf het kenteken op uw naam u krijgt bij de auto een Nationale Auto Pas.
U bent altijd van harte welkom om bij de auto te komen kijken en er mee proef te rijden, 7 dagen per week en ook buiten openingstijden, 24/7. Ik zet een vers kopje koffie of thee voor je. Wel even bellen, ik ben niet altijd aanwezig. Alle inruil is mogelijk. Ik ben open op afspraak, het adres is Kampenringweg 7, 2803 PE Gouda. Voor meer foto's kijk op www.muldercarcompany.nl. Ik ben gespecialiseerd in kleine automaten en heb er altijd een aantal op voorraad. Specificaties worden zo nauwkeurig mogelijk ingevoerd. Voor fouten bieden wij onze excuses aan, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
BTW nummer: NL001964694B54
KvK nummer : 55411045
IBAN: NL39 RABO 0393 0865 18
RDW nr.: 55882