MarktPlaza

Opel Ampera - 1.4 All in Prijs / Leer / Navi / PDC / dealer onderhouden

489x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/55 R17
GVW: 2.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 440 x 180 x 143 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 161 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,2 l/100km (1 op 83,3)
CO2 uitstoot: 27 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - 127 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hard disk
- Hoofdsteunen actief
- Isofix
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Super complete Amera automaat met alle opties. Bose sound systeem, parkeer camera, lederen bekleding en altijd keurig Opel dealer onderhouden. Eventueel met een extra winterset tegen meerprijs.
Een auto als de Opel Ampera biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Opel bedient u ze vanaf het stuurwiel. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Opel zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de Opel uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en isofix-aansluiting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
Alle prijzen zijn zo NETTO meeneem prijzen tenzij ander vermeld. DUS GEEN RIJKLAARMAAK KOSTEN! Wilt u dat ik de auto voor u bij aflevering een onderhoudsbeurt laat geven en/of wilt u aanvullende garantie op een auto, kan ik dit voor u tegen meerprijs regelen. De kosten van onderhoudsbeurt zijn € 275,-. Ook kunnen wij u zes maanden aanvullende beperkte garantie (mits de betreffende auto aan de daarvoor door Autotrust gestelde voorwaarden voldoet), kosten hiervan zijn € 275,-. Wij stellen zelf het kenteken op uw naam u krijgt bij de auto een Nationale Auto Pas.
U bent altijd van harte welkom om bij de auto te komen kijken en er mee proef te rijden, 7 dagen per week en ook buiten openingstijden, 24/7. Ik zet een vers kopje koffie of thee voor je. Wel even bellen, ik ben niet altijd aanwezig. Alle inruil is mogelijk. Ik ben open op afspraak, het adres is Kampenringweg 7, 2803 PE Gouda. Voor meer foto's kijk op www.muldercarcompany.nl. Ik ben gespecialiseerd in kleine automaten en heb er altijd een aantal op voorraad. Specificaties worden zo nauwkeurig mogelijk ingevoerd. Voor fouten bieden wij onze excuses aan, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
BTW nummer: NL001964694B54
KvK nummer : 55411045
IBAN: NL39 RABO 0393 0865 18
RDW nr.: 55882