MarktPlaza

Topcraft 605 Tender

246x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Unieke kans voor wie nieuw wil varen, maar niet voor nieuw wil betalen. Deze Topcraft 605 Tender is in juli dit jaar door ons uitgeleverd. Helaas staat de boot nu weer te koop (in consignatie). Maar dat biedt u wel een unieke kans. De nieuwprijs van deze set bedraagt namelijk maar liefst € 22.000,-!
Op verzoek van de klant is deze Topcraft 605 Tender uitgerust met een aantal bijzonder handig opties. Zo beschikt de tender over twee 24 liters brandstoftanks, een extra groot (55 cm!) stuur met roerstandaangever, dubbele 12 Volt aansluiting (een in de punt en een achterin de boot), USB-lader op het dashboard, analoge 12 Volt meter, potti potti, zwemtrap (nog te monteren), coursekeeper, geïsoleerde bun en een extra semitractie accu.
De coursekeeper is ideaal voor deze tender. Doordat de motor verder in de boot geplaatst worden dan wanneer hij achter de boot hangt, gaat dit ten koste van de manoeuvreerbaarheid tijdens het achteruit varen. In combinatie met de coursekeeper is achteruit varen met deze tender geen probleem!
De geïsoleerde bun in combinatie met de toch al bijzonder stille Tohatsu motor zorgt ervoor dat u zonder enige ergernissen aan het motorgeluid van het water kunt genieten.
De semitractie accu zorgt ervoor dat u zorgeloos uw koelbox of overige zaken kunt blijven doorladen wanneer u voor anker of aangemeerd ligt. Een diodebrug zorgt ervoor dat uw startaccu nooit wordt leeg getrokken door de accessoires. Zo kunt u altijd wegvaren, ook al is de semitractie accu wel leeg.
Wat betreft de looks van de Topcraft 605 Tender valt er uiteraard niets op aan te merken. De prachtige donkergrijze gelcoat in combinatie met de grijze kussenset en cabrioletkap zorgen voor een compleet geheel. Aangezien de boot nauwelijks gebruikt is zitten er weinig beschadigingen op de romp. Enkel een plekje rechtsvoor welke even bijgewerkt moet worden voordat de boot meegaat met de nieuwe eigenaar.
Al met al een stoere, rijk uitgeruste Topcraft 605 Tender die wij vol overtuiging aan een nieuwe eigenaar toevertrouwen.
Voor meer informatie, neem contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hier.
Extra gegevens:
Merk: Topcraft
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Zeewolde
Lengte: 6.44 meter
Breedte: 2.44 meter
Diepgang: 0.5 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Knikspant
Merk motor: Tohatsu
Type motor: MFS20E EPL
Bouwjaar motor: 2019
Brandstof: Benzine
Vermogen: 20
Tank: 24 l
Besturing: Stuurwiel
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig