MarktPlaza

Maril 625

350x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtige Maril 625 in een unieke kleur die u maar weinig tegen zal komen. BBS Watersport verkoopt deze goed onderhouden sloep in consignatieverkoop.
De eigenaar heeft de boot ieder jaar netjes door ons laten onderhouden. In al die tijd heeft hij er maar 193 uur mee gevaren, wat af te zien is aan het blok. Deze ziet eruit alsof hij nieuw is.
Qua uitrusting ontbreekt er maar weinig aan deze Maril 625. Volledig uitgerust met een teak dek, vloer, motorkist, opstappen en overige elementen. Het teak op het dek is doelbewust niet in de lak gezet. Smaak valt over de twisten, de een houdt van vergrijst teak, de ander wil het geheel in de lak. Deze keuze laten wij aan u over.
Dan is de Maril verder nog voorzien van een uitgebreid zonnedek en een koellade voor in de punt (zoals te zien is op de foto). Het luik onder de koellade beschikt over een droogtoilet. Tevens vindt u hier de accu en hoofdschakelaar. De buiskap en het dekkleed zijn onlangs gereinigd voordat de boot de verkoop in is gegaan.
Kortom, een bijzondere sloep die klaar staat voor zijn tweede eigenaar. U vindt deze Maril 625 bij ons in de showroom aan de Harderhaven in Zeewolde.
Voor meer informatie, neem contact op. Onze contactgegevens vindt u hier.
Extra gegevens:
Merk: Maril
Bouwjaar: 2007
Ligplaats: Zeewolde
Lengte: 6.3 meter
Breedte: 2.44 meter
Diepgang: 0.45 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Multi knikspant
Merk motor: Nanni Diesel
Type motor: 3-75HE
Bouwjaar motor: 2007
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 193
Vermogen: 20
Besturing: Stuurwiel
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig