MarktPlaza

Elan 15SC

2069x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nette Elan 15SC uit 1997 compleet met Pega trailer, op maat gemaakt dekzeil en krachtige 65PK Suzuki motor. Zoals op de foto’s te zien is mag er gerust gezegd worden dat de boot er bijzonder goed uit ziet. De kussenset is goed onderhouden. Hier en daar zitten wat scheurtjes, maar verder zien ze er goed uit. Voor de rugleuning achterin is een extra kussen gemaakt. Dit maakt de zitting een stuk comfortabeler.
Het dekzeil verkeert in goede staat, het zeil zelf mankeert niets. Echter missen hier en daar wat drukknoopjes, deze moeten dus vervangen worden.
Het onderwaterschip is voorzien van een witte antifouling laag. Deze zie je nauwelijks als de boot in het water ligt en het biedt een goede bescherming tegen ongewenste aangroei.
Voor het comfort voorin is de Elan voorzien van een heerlijk zonnedek. Deze kunt u gemakkelijk verwijderen en dan beschikt de boot over een rondzit.
Al met al een set die u achter de auto kunt knopen en mee weg kan rijden. Zo kunt u mooi nog even de laatste mooie dagen van 2019 meepakken.
De Suzuki motor heeft dit jaar een grote onderhoudsbeurt gehad en de carburateurs zijn gereinigd.
Wilt u de Elan 15SC graag komen bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.Deze consoleboot wordt in consignatieverkoop verkocht. Inruil is niet mogelijk.
Extra gegevens:
Merk: Elan
Bouwjaar: 1997
Ligplaats: Zeewolde
Lengte: 4.6 meter
Breedte: 2 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Knikspant
Merk motor: Suzuki
Type motor: DT65
Bouwjaar motor: 1997
Brandstof: Benzine
Vermogen: 65
Besturing: Stuurwiel
Navigatieverlichting: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig