MarktPlaza

Bergensloep

154x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Unieke gerenoveerde Bergensloep
Deze “Bergensloep” is recentelijk volledig gerenoveerd. De originele motor is vervangen door een gereviseerde 1-cilinder dieselmotor. Hierdoor vaart de sloep heerlijk rustig, ideaal voor op kalme wateren. Onder bijna alle banken beschikt de sloep over tal van bergruimte, handig voor wanneer u wat langer op het water verblijft.
Er is voor gekozen om de hele sloep in dezelfde kleur te verven, wat voor een uniek geheel zorgt. Alles past bij elkaar en loopt in elkaar over vanwege de donkergrijze kleur.
Het is starten en lopen met deze Bergensloep. De sloep gaat weg omdat hij na de renovatie helaas niet meer gebruikt wordt, wat zonde is als er zoveel moeite in gestoken is.
Als u klaar bent na een dag vertoeven op het water sluit u de boot gemakkelijk af met een op maat gemaakt dekzeil (laatste foto in de reeks). Zo blijft de sloep mooi schoon en hoeft u hem niet telkens weer schoon te maken alvorens het varen.
U vindt deze zes meter lange Bergensloep bij ons in de showroom aan de Harderhaven in Zeewolde.
Let op: De sloep wordt in consignatie verkocht wat inhoudt dat inruil geen optie is. Loze biedingen worden niet op gereageerd.
Extra gegevens:
Merk: Bergensloep
Bouwjaar: 1965
Ligplaats: Zeewolde
Lengte: 6 meter
Breedte: 1.9 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondbodem
Merk motor: Volvo Penta
Type motor: 1-cilinder
Bouwjaar motor: 1980
Brandstof: Diesel
Vermogen: 12,2
Aandrijving: Vaste schroef
Besturing: Helmstok