MarktPlaza

Topcraft 605 Tender

639x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Topcraft 605 Tender, een stoere snelvarende boot van Topcraft. Wat meteen opvalt aan de 605 is dat hij breed is, behoorlijk breed (2,44 meter). Dit heeft zo z’n voordelen. Zo beschikt de boot hierdoor door veel ruimte in de kuip, een breed zwemplateau en ligt hij stabiel in het water. Kiest u ervoor om een bunkussen bij de boot te bestellen? Dan kunt u over de gehele breedte heerlijk vertoeven achterop de boot.
In de kuip is het voorste gedeelte verdiept, wat ervoor zorgt dat er gemakkelijker onder de kap gezeten kan worden. Vaak is dit namelijk een probleem bij tenders.
De Topcraft 605 Tender wordt vaak vergeleken met de Oud Huijzer 616 Tender. Een groot verschil tussen deze twee boten is dat het stuurconsole van de Topcraft doorloopt. Dit creëert meer zitplekken omdat de bank verder doorloopt. Met een zonnedek kan het stuurconsole ook gebruikt worden om lekker tegenaan te liggen.
In tegenstelling tot andere Topcraft boten wordt de motor bij de 605 Tender in de bun weggewerkt. U verliest hierdoor niet zozeer ruimte, mits u gebruik maakt van het bunkussen. De bun biedt namelijk een bijzonder comfortabele plek voor een à twee man. Zo kunt u al met al gemakkelijk zeven personen kwijt in de boot.
Een Topcraft 605 Tender ziet zelden zijn gelijke. Er wordt namelijk volop gevarieerd met kleuren (boot, kussens, cabrioletkappen) en motorisering. Deze boot kunt u dus echt eigen maken door er uw eigen draai aan te geven.
Standaard is de 605 Tender voorzien van:
Kabelaring
Rvs kikkers
Rvs railingen
Ruim zwemplatform
Afsluitbare opbergvakken
Sunbrella zit- en rugkussenset
Stuurconsole met luxe stuurwiel
U kunt de boot volledig samenstellen zoals u zelf wilt. Zo bepaalt u de kleur van de cabrioletkap en kussens en kunt u voor het dek en romp uit de volgende kleurcombinaties kiezen:
Dek: Roomwit of crème
Romp: Zwart, blauw, roomwit of grijs
Andere kleurcombinaties zijn mogelijk tegen een meerprijs.
Overweegt u om ja te zeggen tegen de Topcraft 605 Tender? Kijk dan eens goed naar onderstaande package deal! In combinatie met een Tohatsu motor kunnen wij u een extra scherpe aanbieding doen. Deze deal is met iedere motor van Tohatsu mogelijk.
Topcraft 605 TenderTohatsu MFS20E EPLTohatsu MFS50A ETLSnelvarendNeeJaCabrioletkap met dekzeilInbegrepenInbegrepenZonnedekInbegrepenInbegrepenVaarklaar pakketInbegrepenInbegrepenAfbouw- en afleverkostenInbegrepenInbegrepenPrijs normaal€ 21.758,-€ 25.258,-Package deal€ 21.158,-€ 24.558,-
Vaarklaar pakket bestaande uit:
Gashendel
Startaccu 46Ah
Gas- en schakelkabels
SCM gekeurd motorslot
Naam en plaatsnaam stickers
Stootwillen (4) en landvasten (4)
Indien snelvarend dient de boot over onderstaand pakket te beschikken:
Kentekenstickers
Twee kg brandblusser
Dodemansknop (koortje moet om)
Zwemvesten voor iedereen aan boord
Eventueel handig: telescopische pikhaak en peddel
Snelvarend pakket inclusief vier zwemvesten, pikhaak en peddel: € 185,-
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.
Extra gegevens:
Merk: Topcraft
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: BBS Watersport
Lengte: 6.05 meter
Breedte: 2.44 meter
Diepgang: 0.5 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Doorvaarthoogte: 0.8
Besturing: Stuurwiel