MarktPlaza

Swift Charisma 535

42x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Swift
Model: Charisma 535
Bouwjaar: 2006
Lengte: 6.36 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Leeg gewicht: 1055 kg
Maximum gewicht: 1300 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Vloerverwarming: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Zonnepaneel: aanwezig
Kenteken: WV-JH-91Accu, Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Caravanmover, Cassettetoilet, Combicassettes, ...
Kenteken: WV-JH-91
Accu, Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Caravanmover, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik groot, Disselafdekking, Douche, Fietsenrek, Frans bed, Gascomfoor, Hoek-opstelling, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, Leeslampjes, Lichtmetalen velgen, Luifel, Matras pocketveren, Middenkeuken, Omvormer, Oven, Reservewiel, Reservewiel-beugel, Ringverwarming, Rookmelder, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Ultraheat, Verzwaarde steunen, Vloerverwarming, Zonnepaneel
Deze caravan heeft slaapgelegenheid voor 3 personen en is in 2006 gebouwd door het Engelse merk Swift. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het laadvermogen bedraagt 245 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een Truma SE-R mover. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.
In de luxe uitgeruste keuken van deze Swift caravan vindt u onder meer een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd. U heeft de beschikking over 4 pitten om te koken en te bakken
Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringsmatrassen, niet ontbreken. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.
Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.
Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling. Doordat de zonnepanelen op het dak van de caravan wordt de boordaccu altijd opgeladen.
Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud
Stahoogte: 195 cm
Afmetingen bed 1: 190x140