MarktPlaza

Skoda Superb Combi - 1.6 TDI Active Business 1.6 TDI ACTIVE BUSINESS Xenon Navi Stoelverw. FULL

717x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2013 - jul 2015
Modelcode: 3T5
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.104 kg
Afmetingen (LxBxH): 493 x 182 x 150 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Garantie: 6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Leaseprijs: € 217 p/m (financial lease, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Afdekhoes
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audiobediening op het stuurwiel
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Mistlampen adaptief
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Roetfilter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Ruitenwisser achter
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Zeer mooie en complete auto!
Navigatie systeem, Xenon verlichting, Leer/ Alcantara bekleding, Electrische verstelbare stoelen met memory, Stoelverwarming, Parkeersensoren, Trekhaak, FULL!
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2014 en komt van de eerste eigenaar. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.