MarktPlaza

Skoda Superb - 2.0 TDI STYLE BNS Navi Leder

98x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De dieselmotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audioinstallatie voorzien van dabontvangst. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met met startonderbreker, boordcomputer, isofixaansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder is deze auto helemaal compleet.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.