MarktPlaza

Skoda Octavia - Kombi 1.6 TDI 110pk Greenline Ambition Business

504x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto vindt u een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en middenarmsteun voor.
Met de dabontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.