MarktPlaza

Skoda Octavia - 1.6 TDI GRT AMB. BNS Navi

490x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met de zuinige dieselmotor en de automatische transmissie is autorijden een waar genoegen. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en middenarmsteun voor.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.