MarktPlaza

Sit-up ondersteuning buikspier trainer core training

33x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Sit-up ondersteuning, geschikt voor de beginner die moeite heeft om een goede sit-up uit te voeren tot de gevorderde gebruiker die veel gewicht aan zijn oefeningen wil toevoegen. 

De sit-up assistent heeft een grote zuignap waarmee deze stevig aan de vloer vastgezet kan worden. Het systeem kan gebruikt worden met 1 of 2 horizontale rollers met foam, de onderste is bedoeld om de voeten op te zetten en de bovenste om de voeten achter te haken. Om de oefening iets moeilijker te maken kan de onderste rol verwijderd worden zodat de voeten op de grond steun moeten geven. 

De rollen hebben een zacht foam voor een comfortabel gebruik. 
Voor een goede werking van de zuignap is het belangrijk dat de vloer glad en schoon is. 

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!