MarktPlaza

Auto parasol tegen regen, zon, hars, bladeren en meer

24x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze auto parasol kan gebruikt worden als een mobiele carport om je auto te beschermen tegen de elementen. Door de schaduw die deze biedt houdt dit de auto ook koeler zodat het bij terugkomst bij de auto minder warm is binnenin en je sneller comfortabel kan wegrijden. 

De parasol heeft een grote zuignap aan de onderzijde waarmee deze op het dak wordt vastgezet. Aan de parasol zit een anti-diefstal lijn die naar binnen in de auto gelegd kan worden. Daarna kan de parasol binnen enkele secondes uitgeklapt worden. De vier hoeklijnen kunnen om de spiegels of via de deuropening naar binnen geleid worden waarmee de parasol volledig vast zit. 

Hars, vogelpoep, stof en andere rotzooi die anders op de auto zou vallen komt nu op de paraplu terecht waardoor de lak beter beschermd blijft en de auto minder vaak en minder intensief gepoetst hoeft te worden. Ook regen met saharazand en sneeuw zullen voor minder problemen zorgen door toepassing van deze parasol. 

Voor de warmere dagen met veel zonneschijn biedt deze parasol ook bescherming waardoor het significant koeler blijft in de auto en UV-straling ook geen schade kan veroorzaken. 

Leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen:
  • 4,2m x 2,2m automatisch
  • 4,2m x 2,2m handmatig
  • 4,6m x 2,3m automatisch
  • 4,6m x 2,3m handmatig

Bij de handmatige versie is het nodig om zelf de paraplu uit te klappen, de automatische versie heeft een elektromotor en afstandsbediening waarmee deze op afstand te openen en te sluiten is. 

De paraplu is niet geschikt voor situaties met veel wind en kan op die momenten beter opgeborgen worden. 

Het frame van de paraplu is zwart en de stof is donkerblauw of zilverkleurig.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!