MarktPlaza

Luifel 270 graden met poten zeer luxe / comfortabel foxwing

23x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze superfijne luifel is snel op te zetten en biedt schaduw aan de zijkant maar ook aan de achterzijde van het voertuig. Geschikt voor auto's, campers, caravans en vele andere toepassingen. 
De luifel heeft een scharnierpunt aan de achterzijde waar de luifel omheen draait tijdens het openen. Hierdoor ontstaat een groter gebied dat schaduw heeft dan met een standaard uitschuifbare luifel die in 1 richting uitgerold wordt. 

Een luifel van 2 Meter lang en 2 meter breed heeft een schaduw oppervlak van circa 4 vierkante meter. Met deze 270 graden luifel van 2 meter breed komt het totale schaduw oppervlak op ruim 9 vierkante meter uit! Voor de versie van 2,5 meter wordt het verschil 6,25 vierkante meter schaduwoppervlak(standaard luifel van 2,5 bij 2,5 meter) tegenover ruim 14,5 vierkante meter voor de 270 graden luifel!

De luifel heeft aan de achterzijde een lange aluminium rail waarmee deze bijvoorbeeld aan een set dakdragers of een dakrek bevestigd kan worden. De luifel zelf zit in een stevige maar flexibele hoes met ritssluiting.

In dit pakket zitten de volgende items inbegrepen:
  • Luifel van 2 of 2,5 meter diameter
  • 4 poten, uitschuifbaar tot 2,5 meter lengte
  • 5 Scheerlijnen en haringen
  • Diverse montagemateriaal
  • Gereedschap

De luifel is ontworpen voor montage aan de linkerzijde van het voertuig. De hoes die om de luifel zit is van zwart materiaal, de luifel zelf heeft een khaki kleur aan de bovenzijde om niet teveel hitte te absorberen, de onderzijde van de luifel is zwart.

Naast verschillende diameters leveren wij deze luifels ook in 2 verschillende versies. Deze lichtere compactere versie met een waterdicht 420D Oxford polyester met losse poten die ten alle tijde gebruikt moeten worden wanneer de luifel wordt gebruikt. De andere versie heeft een zelfdragende constructie en gebruikt waterdicht 600D Oxford polyester, bij deze variant hoeven de geïntegreerde poten enkel gebruikt te worden indien de weersomstandigheden daar om vragen.  

In verband met het formaat van deze luifels kunnen deze niet middels DHL of PostNL verzonden worden. In de prijs is al een opslag inbegrepen voor verzending middels een koerier. Voor internationale verzending dient u contact met ons op te nemen zodat wij de verzendkosten kunnen opvragen. 

Mocht u de luifel op komen halen dan krijgt u altijd een korting op de huidige productprijs.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!