MarktPlaza

Tesla Model Y Dakdragerset Model-Y dakrek roofrack nieuw

18x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 0

Omschrijving

Complete dakdragerset voor de Tesla Model Y met vleugelprofiel voor minder weerstand en windgeluid en T-sleuf voor de bevestiging van andere accessoires. 

Deze dakdragerset is specifiek ontwikkeld voor de Tesla Model Y en kan daarbij dus zonder iets te hoeven afstellen eenvoudig op het dak gemonteerd worden. Op de dakdragers kunnen dakkoffers, fietsendragers, ski's en vele andere materialen vervoerd worden. 

Met een maximaal draagvermogen van 75 kilo bieden de dakdragers voldoende draagkracht om de meeste materialen op het dak te kunnen vervoeren. 

De dakdragers hebben een vleugelprofiel voor een lage weerstand en een lager energieverbruik. Een bijkomend voordeel is dat dit profiel ook zorgt voor een vermindering van het windgeruis dat hoorbaar is bij montage van dakdragers. 

Accessoires die op de dakdragers gemonteerd worden kunnen vastgezet worden met de universele U-vormige beugels of door gebruik te maken van het geïntegreerde T-profiel.

De dakdragers hebben ook een vergrendeling zodat deze moeilijker te stelen zijn.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!