MarktPlaza

Seat Leon - 1.4 TSI Style |LED|Navi|Bluethooth|LM|Climate control|Rijklaar incl. 6mnd Bovag garantie

592x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 182 x 146 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 202 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 120 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatiesysteem
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Extra getint glas
- Hill hold-functie
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze Seat Leon is compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. De auto heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren dan is dit geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom..
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd volledige technische garantie op alle onderdelen. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Laat u niets wijsmaken, deze Seat Leon biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Seat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In de Seat Leon heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij horen graag van u.
Met vriendelijke groet
Team RVM Automotive