MarktPlaza

Renault Laguna Estate - 2.0 16V Dynamique Navi

227x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.940 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 181 x 145 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 10,6 l/100km (1 op 9,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
CO2 uitstoot: 182 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 695): Fullservice zekerheidspakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Grote onderhoudsbeurt, indien nodig distributie vervangen, 6 maanden Bovaggarantie en 12 maanden pechhulp Europa
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Isofix bevestiging voor kinderzitjes
- Keyless entry
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Verstelbare stuurkolom
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Renault Laguna Estate levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise contol houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In deze auto profiteert u onder andere ook van: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en isofix-aansluiting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Keurig onderhouden en bereden laguna met vele opties voor nog jaren rijplezier, graag bellen voor bezichtigingDe genoemde verkoopprijs is een meeneemprijs inclusief apk , aflever controle, standaard garantie en tenaamstelling , voor auto's vanaf € 4.500,-. bieden wij een optiepakket van € 695.- Hierin zijn inbegrepen; 6 maanden Bovag garantie, minimaal 12 maanden APK keuring, Nationale AutoPas met gecontroleerde kilometerstand, de kosten voor tenaamstelling, volledige reiniging van in- en exterieur, een onderhoudsbeurt ,indien nodig distributie vervangen en een halve tank brandstof. Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom aan de Nassaulaan 85 5251 JB Vlijmen. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar....
Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde opties zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Daarom kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend en kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Voor vragen of verdere informatie over de exacte uitvoering en/of beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via 073-5118666.
De genoemde verkoopprijs is een meeneemprijs inclusief apk , aflever controle, standaard garantie en tenaamstelling , voor auto's vanaf € 4.500,-. bieden wij een optiepakket van € 695.- Hierin zijn inbegrepen; 6 maanden Bovag garantie, minimaal 12 maanden APK keuring, Nationale AutoPas met gecontroleerde kilometerstand, de kosten voor tenaamstelling, volledige reiniging van in- en exterieur, een onderhoudsbeurt ,indien nodig distributie vervangen en een halve tank brandstof. Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom aan de Nassaulaan 85 5251 JB Vlijmen. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar....
Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde opties zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Daarom kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend en kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Voor vragen of verdere informatie over de exacte uitvoering en/of beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via 073-5118666.