MarktPlaza

Seat Altea XL - 1.2 TSI Ecomotive Style

568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R17
GVW: 1.939 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 177 x 158 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 11,6 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 132 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 695): Fullservice zekerheidspakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Grote onderhoudsbeurt, indien nodig distributie vervangen, 6 maanden Bovaggarantie en 12 maanden pechhulp Europa
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metalic lak
- Mistlampen adaptief
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Laat u niets wijsmaken, deze Seat Altea XL biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem. Want in deze Seat bedient u het vanaf het stuurwiel. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Zoals u mag verwachten van deze Seat Altea XL is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
De genoemde verkoopprijs is een meeneemprijs inclusief apk , aflever controle, standaard garantie en tenaamstelling , voor auto's vanaf € 4.500,-. bieden wij een optiepakket van € 695.- Hierin zijn inbegrepen; 6 maanden Bovag garantie, minimaal 12 maanden APK keuring, Nationale AutoPas met gecontroleerde kilometerstand, de kosten voor tenaamstelling, volledige reiniging van in- en exterieur, een onderhoudsbeurt ,indien nodig distributie vervangen en een halve tank brandstof. Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom aan de Nassaulaan 85 5251 JB Vlijmen. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar....
Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde opties zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Daarom kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend en kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Voor vragen of verdere informatie over de exacte uitvoering en/of beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via 073-5118666.