MarktPlaza

Hyundai Atos - 1.1i Active S-Edition airco

571x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 155/70 R13
GVW: 1.336 kg
Afmetingen (LxBxH): 357 x 153 x 157 cm
Wielbasis: 238 cm
Acceleratie (0-100): 15,8 s
Topsnelheid: 146 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Kleur zwart
- Parkeersensor achter
Iedere autoliefhebber weet het, uit Korea komen auto’s die met een groot gevoel voor kwaliteit zijn gebouwd. Auto’s met karakter, gemaakt voor de veeleisende automobilist. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren.
Zoals u mag verwachten van deze Hyundai Atos is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
De genoemde verkoopprijs is een meeneemprijs inclusief apk , aflever controle, standaard garantie en tenaamstelling , voor auto's vanaf € 4.500,-. bieden wij een optiepakket van € 695.- Hierin zijn inbegrepen; 6 maanden Bovag garantie, minimaal 12 maanden APK keuring, Nationale AutoPas met gecontroleerde kilometerstand, de kosten voor tenaamstelling, volledige reiniging van in- en exterieur, een onderhoudsbeurt ,indien nodig distributie vervangen en een halve tank brandstof. Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom aan de Nassaulaan 85 5251 JB Vlijmen. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar....
Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde opties zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Daarom kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend en kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Voor vragen of verdere informatie over de exacte uitvoering en/of beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via 073-5118666.